SULO

HYVINVOINTI

Tiimi


IDA (koulutettu hieroja, sokeroija)

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2007 ja työskennellyt Sulossa vuodesta 2021. Vuonna 2023 opiskelin Alexandria Professional -sokeroinnilla tehtävän karvanpoistomenetelmän.

Hyödynnän sekä klassisen hieronnan että urheiluhieronnan tekniikoita. Viime vuosina olen laajentanut osaamistani raskaushierontaan. Teen myös kuumakivihierontoja.

Asiakkaan kuunteleminen ja hierontaotteiden säätely jokaiselle sopivaksi on keskeistä hierontatavassani. Lihaskireyksiä on mahdollista vähentää niin, että kokonaiskokemus on silti rentouttava. Hieronta voi olla samalla kertaa tehokasta ja miellyttävää! Hieronnan aikana saa jutella, mutta saa myös nauttia hiljaisuudesta tai kuunnella rauhallista musiikkia.

Hierontaani ja sokerointiin ovat kaikenlaiset kehot ja elämäntilanteet tervetulleita. Haluan kunnioittaa jokaista asiakasta ja luoda turvallisen tilan myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville.

Tervetuloa!

Maria (kosmetologi)

Moikka!

Olen Maria ja Sulossa ihan alusta asti, vuodesta 2013. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2011 ja työskennellyt eri hoitoloissa ennen Sulon perustamista.

Pidän tosi paljon työstäni, oli se sitten kasvohoitoja, sokerointeja, jalkahoitoja tai hierontaa.

Toivon että asiakas lähtee aina hyvällä mielellä ja iloisena siitä että on saanut rentoutua.

Erityisen tärkeänä pidän sitä, että jokainen on tervetullut Suloon. Valitettavasti tilamme eivät ole esteettömät, mutta pyrimme mahdollisuuksien mukaan siihen, että hoitoon pääsee tästä huolimatta.

Kukaan ei ole liikaa tai liian vähän sitä tai tätä tullakseen kosmetologin palveluihin. Jokaisella meistä on iho, jota saa ja voi hoitaa.

Ja jos puhun liikaa, niin siitä saa sanoa, savolais-karjalaiset juuret ja sitä rataa.