Nina_1-me.jpg

Var­ta­lo­hoi­dot

Vanilja- Monoï-vartalohoito

Kaukokaipuuseen Tahitin eksotiikkaa. Vanilja Monoï- vartalohoidon hiekkakuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Merisuola, kookoksen kuorijauhe ja Bora Boran valkoinen rantahiekka vie mielen lähelle liplattavia aaltoja. Rentouttava hieronta valloittavalla tuoksumaailmalla, jossa yhdistyvät Tahitin Monoï-öljy, kookosöljy sekä  vaniljauute johdattavat ajatukset hetkeksi irti arjesta. Kesto 1h 15min 95€.


Tribal-erikoisvartalohoito

Eksoottinen Tribal-erikoisvartalohoito vie sinut mielikuvamatkalle Afrikkaan, Amerikkaan ja Polynesiaan. Reilun kaupan baobab-öljy ja Arabica-kahvikuorinta pehmittävät ihon silkkiseksi,  jonka jälkeen lämmin ja hoitava kaktusvahakääre kosteuttaa ihoa. Hoidon rentouttava ja  hemmotteleva kokovartalohieronta tehdään tahitilaisella monoi-balsamilla. Hoito sopii erityisesti lahjaksi tai todelliseen hemmotteluun arjen keskellä. 

Tribal-eri­kois­var­ta­lo­hoi­don kesto on 90 minuuttia. 120€


Green tea-vartalohoito

Green tea- vartalohoito on kuin raikas tuulahdus elinvoimaa, joka vie kauas kaupungista ja lisää kehoon tasapainoa ja tuo energiaa uuteen päivään.

Hoito sisältää ihoa pehmentävän vihreä tee koko­var­ta­lo­kuo­rin­nan ja  loppuvoiteena superkosteuttavan vihreä tee vartalomoussen. Hoidon erikoisuutena ovat hierontakupit, jotka tehostavat hieronnan vaikutusta. Öljyllä tehty liukukuppaus auttaa lievittämään lihasjännitystä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa.

Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja, vahvistaa kehon luonnollista immuniteettia ja sillä on paljon hyviä hyötyjä koko kehon terveyden ylläpitoon. 60 min 95€


Kahvi-karamelli-vartalohoito

Kahvikuorinta ja lämmin ka­ra­mel­lin­tuok­sui­nen öljy hoitavat ja hemmottelevat tässä ihanassa vartalohoidossa. Kuorinta pehmentää ihoa kahvin sisältämän öljyn kanssa. Makean ka­ra­mel­lin­tuok­sui­nen lämmin öljy viimeistelee vartalohieronnan rentouttavan vaikutuksen. 60 min 75 €

Yh­teys­tie­dot

Mannerheimintie 120

00270 Helsinki

040 124 2111

info@hyvinvointisulo.fi

hyvinvointisulo.fi

© Yritys 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste