close-up photo of persons eye

Kas­vo­hoi­to­jen esittely

Påre skincare kasvohoidot tehdään kotimaisilla luon­non­kos­me­tiik­ka­tuot­teil­la. Påre skincare perustuu ihonhoidon uusiin innovaatioihin, kuten fermentoituihin ainesosiin lähiraaka-aineita hyväksikäyttäen. 


Rentouttava kasvohoito kotimaisilla Påre Skincare-tuotteilla on suunniteltu jokaiselle joka haluaa iholleen kosteutta ja pitkän, rentouttavan kasvohieronnan. Påre Skincaren kotimaiset tuotteet kosteuttavat ja rauhoittavat ja tuovat iholle an­tiok­si­dant­ti­suo­jan.  67€ 


NIMUE


Nimuen hoidot ja tuotteet perustuvat ihon vahvistamiseen hedelmähapoilla. Sarjan hoidot ja tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille. Nimue tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisena ja tuloksellisena ihon­hoi­to­me­ne­tel­mä­nä.

Nimuen hoitotuloksista puolet saadaan aikaan säännöllisellä kotihoidolla. Jokaisen Nimue-kasvohoidon yhteydessä tehdään Nimue-ihoanalyysi ja ko­ti­hoi­to­suun­ni­tel­ma.


Uudistava Nimue-kasvohoito


Aktiivisesti ihoa uudistava kasvohoito, jossa käytetään hellävaraista ja turvallista hedelmähappoa. Silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa ja saa huokoset näyttämään pienemmiltä. Hoidossa voidaan käyttää myös erikoisnaamiota ja antioksidantti -tehoampullia.


Nimue kasvohoito 92€/ Erikoisnaamiolla +17€/ An­tiok­si­dant­ti­li­säl­lä +19€


Kosteuttava Nimue-kasvohoito hieronnalla 89€

Rentouttava kasvohoito, jossa tehdään hemmotteleva hieronta kasvoille ja dekolteelle. Suosittelemme erityisesti herkistyneelle ja kuivalle iholle. 


Nimue kasvohoito ihonpuhdistuksella 89€

Tehokas ihonpuhdistus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Suosittelemme erityisestti ongelmaiholle. Hoitoa voi tehostaa valitsemalla 15% he­del­mä­hap­po­kä­sit­te­lyn ihonpuhdistuksen lisäksi. 


Nimuen erikoiskäsittelyt

Ihoa voimakkaasti uudistava ja kirkastava kasvohoito 35% he­del­mä­hap­po­kä­sit­te­lyl­lä. Hoidossa käytetään sokeriruo’osta saatavaa glykolihappoa. 

Gly­ko­li­hap­po­kä­sit­te­ly tehdään vain kevyempiin 15% hapotuksiin jo tottuneelle/101€

MIKRONEULAUS

Väsynyt, harmaa iho? Mikroneulaus auttaa!

Nimuen mikroneulaus-kasvohoidossa ihoa aktivoidaan hygieenisen mikroneulausrullan avulla. Tämä kiihdyttää pintaverenkiertoa, jolloin solut saavat lisää ravinteita ja alkavat toimia aktiivisemmin. Ihon harmaus ja väsyneisyys muuttuu kirkkaudeksi ja hehkeydeksi.

Parhaimman tuloksen mikroneulauksesta saa kuuden hoidon sarjana. Nimue on suunnitellut optimaallisen kuuden hoitokerran sarjan, jossa ihon aktivointi lisääntyy ja jatkuu vielä hoitosarjan päätyttyäkin.

Kaikki ihoa uudistavat hoitomenetelmät perustuvat samaan ajatukseen; ihon kontrolloitu vaurioittaminen käynnistää luontaisen korjautumisen.

Nimuen mikroneulaus-käsittely vapauttaa ihossa kasvutekijöitä ja lisää kollageenin tuotantoa. Hoito kirkastaa ihoa, lisää ihon täyteläisyyttä sekä tasoittaa ihon pintaa. Mikroneulaus myös madaltaa pintaryppyjä ja auttaa madaltamaan pinnallisia arpia.


Mikroneulaus sopii myös ohuelle iholle. Nimuen mik­ro­neu­laus­me­ne­tel­mäs­sä käytetään CE-hyväksyttyä CTS-mikroneulaustelaa, jossa 1 mm mittaiset neulat tekevät ihoon kontrolloituja mikrovaurioita. Tämän ansiosta ihossa vapautuu kasvutekijöitä ja kollageenin tuotanto aktivoituu. Neulojen pienestä koosta johtuen ihovauriot ovat hetkellisiä, eivätkä ne aiheuta ihoon pysyviä vaurioita.


Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi mikroneulaus suoritetaan 6 käsittelyn sarjana.  Sarjahoidon päätyttyä hoitoa jatketaan yl­lä­pi­to­kä­sit­te­lyl­lä. Hoidon teho jatkuu sarjahoidon jälkeen. Nimuen mik­ro­neu­laus­hoi­dos­sa tärkeää on myös oikea kotihoito.

Nimue-mik­ro­neu­laus­kä­sit­te­lyä suositellaan erityisesti:

pintaryppyjen ja syvempien juonteiden hoitoon

ihon kiinteyttämiseen

valovaurioituneen ihon elvyttämiseen


Yksittäinen mikroneulaushoito asiakkaalle  165€ euroa. Seuraavat hoitokerrat 120 euroa/hoitokerta.

Yh­teys­tie­dot

Mannerheimintie 120

00270 Helsinki

040 124 2111

info@hyvinvointisulo.fi

hyvinvointisulo.fi

© Yritys 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.