Background
6.6.2018onnellisuus, hyvinvointi

On­nel­li­suus

On­nel­li­suus voi olla kuppi kahvia ystävän seurassa, lenkki metsässä, Nintendo pelihetki arki-iltana tai elokuva vii­kon­lop­pu­na. Se voi olla au­rin­gon­sä­teet sateisen viikon jälkeen, taulun maa­laa­mi­nen, uusi hius­leik­kaus tai punaiset lakat kynsissä.

Onnellisuus on abstraktia, ei käsinkosketeltavaa tai näkyvää, jonka vuoksi sitä on joskus vaikea hahmottaa. Se voi näyttäytyä isona saavuttamattomana avaruutena, jonka vain lottovoittona onnistuu saavuttamaan. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä miettimään, mitä onnellisuus oikeastaan on?


Onnellisuutta voi lähestyä kuin isoa projektia. Pilkkoa sen pieniksi palasiksi, jolloin se alkaa näyttäytymään käytännön asioina, ihan konkreettisesti. Onnellisuus voi olla kuppi kahvia ystävän seurassa, lenkki metsässä, Nintendo pelihetki arki-iltana tai elokuva viikonloppuna. Se voi olla auringonsäteet sateisen viikon jälkeen, taulun maalaaminen, uusi hiusleikkaus tai punaiset lakat kynsissä.


Onnellisuuden siemenet ovat läsnä arjessamme, mutta usein kiireen keskellä katsomme niiden läpi huomaamatta, että onni oikeastaan asuu katsojan silmässä.


Onnea kaikille!

Yh­teys­tie­dot

Mannerheimintie 120

00270 Helsinki

040 124 2111

info@hyvinvointisulo.fi

hyvinvointisulo.fi

© Yritys 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.