Background
29.8.2018luonnonmukainen, ihonhoito

Luon­non­mu­kai­nen ihonhoito

Luonto tarjoaa tuotteita niin lau­ta­sel­le kuin ihollekin. On eko­lo­gi­sem­paa käyttää espresso-kahvin jau­ha­tuk­sen loppu var­ta­lo­kuo­rin­ta­na kuin heittää se roskiin

Luonto tarjoaa tuotteita niin lautaselle kuin ihollekin.  On ekologisempaa käyttää espresso-kahvin jauhatuksen loppu vartalokuorintana kuin heittää se roskiin.


Suomessa lähimaastosta voi löytää siankärsämön kukkia tai lehtiä tai koivunlehtiä jalkakylpyveteen sekä voikukanlehtiä naamioksi saunaan. Naamion vaikuttaessa ja jalkojen hautuessa lämpimässä kylpyvedessä teekupista voi siemailla vadelman- tai mustaherkunlehtistä haudutettua ”teetä”. Kannattaa kuitenkin varmistaa etteivät kerätyt lehdet ole ihan tien vierestä tai niissä ei ole torjunta-aineita.


Myös hiukset hyötyvät luonnon omista hoitotuotteista. Esimerkiksi kaappiin jäänyt luomuporkkanamehun tilkka sopii hyvin punertavien hiusten hoitoaineeksi. Kookosöljyä voi käyttää espressokuorinnan jälkeen niin vartalon kuin kasvojen iholle viimeistelemään hoito. Loput voi sipaista hiusten latvoihin. Ekokampaaja vinkein kookosöljyä voi sekoittaa hiustenhoitoaineen joukkoon tehohoidoksi ja laittaa latvoihin vaikuttamaan siksi aikaa, kun hoitaa esimerkiksi jalkoja tai käy saunassa.


Ekologisemmassa ihonhoidossa on järkevää käyttää materiaalit mahdollisimman tehokkaasti loppuun, niin ettei hukkaa tule turhaan. Uuden kasvattamisessa tai valmistamisessa kuluu aina luonnon resursseja.Yh­teys­tie­dot

Mannerheimintie 120

00270 Helsinki

040 124 2111

info@hyvinvointisulo.fi

hyvinvointisulo.fi

© Yritys 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.