Background
13.9.2018ihonhoito

Ihon hoi­ta­mi­nen

Kysy Miksi? Pu­noit­ta­vaa ihoa kannattaa ak­ti­voin­nin sijaan rau­hoit­taa, her­kis­ty­nyt­tä vahvistaa, on­gel­mai­hoon ja pig­ment­ti­muu­tok­siin ei vält­tä­mät­tä toimi ak­ti­voi­vin mah­dol­li­nen hoito tai tuote. Pohjaa täytyy rakentaa.

 

Kosmetologit hoitavat tervettä ihoa, joten varsinaiset ihosairaudet kuuluvat lääkärien hoitoon. Vain tervettä ihoa voidaan optimoida parhaaseen mahdolliseen tulokseen: näyttämään terveeltä ja elinvoimaiselta. Tämä on ensimmäinen ja tärkein asia, joka kannattaa huomioida tuloksellisessa ihonhoidossa. Ei kun­non­ko­hot­ta­mis­len­kil­le­kään voi lähteä kuumeisena, sillä saa aikaan vain vahinkoa. 


Toinen tärkeä asia on ihon perushoito. Ihon hoitamisessa toimii samat säännöt kuin muussakin elämässä: perustan pitää olla kunnossa. Pidä iho puhtaana ja kosteutettuna, vältä aurinkoa ja huonoja elintapoja: kuten stressiä ja liian lyhyitä yöunia. Anna iholle mahdollisuus näyttää hyvinvoivalta. Hoitolassa saadaan parempia tuloksia, kun perusta on kunnossa, sillä tervettä ja hyvinvoivaa ihoa voidaan hoitaa tehokkaammin kuin herkistynyttä ihoa. Kannatta muistaa, että finnit ovat pieniä tulehduksia iholla.


Kysy ”Miksi”? Punoittavaa ihoa kannattaa aktivoinnin sijaan rauhoittaa, herkistynyttä vahvistaa, ongelmaihoon ja pigmenttimuutoksiin ei välttämättä toimi aktivoivin mahdollinen hoito tai tuote. Pohjaa täytyy rakentaa. Anna ihollesi mahdollisuus näyttää hyvältä!

Yh­teys­tie­dot

Mannerheimintie 120

00270 Helsinki

040 124 2111

info@hyvinvointisulo.fi

hyvinvointisulo.fi

© Yritys 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.